Search


Directoare Web 2012

by Studio 3 on May 3, 2012

seo

Astazi va prezentam o lista cu 45 de directoareDirectoare Web 2012 web 2012 unde va puteti inscrie site-urile gratuit. Pentru cei ce nu stiu inscrierea in directoarele web va ajuta la generearea de backlink-uri ce actioneaza ca voturi de incredere pentru Google. Cu cat mai multe backlink-uri cu atat mai mare page-rank-ul vostru va deveni asigurandu-va o pozitie mai inalta in serp-urile Google

Citeste mai departe...

Designer la 19 ani! Faceti cunostinta cu Michael Adler aka Andasolo

by Studio 3 on May 1, 2012

In recomandarea de astazi va prezentam un tanar designer cu un viitor stralucit in fata sa. Michael Adler aka Andasolo este din Stuttgart, Germania si are doar 19 ani. Se poate mandri insa cu opere ce ar face si cel mai “batran” designer sa isi muste pumnii de invidie.O sa lasam lucrarile sale sa vorbeasca pentru el.

Citeste mai departe...

Cautari pe Google

by Studio 3 on May 1, 2012

O sa incercam in acest articol sa vorbim despre tipurile de cautari pe Google. In cazul in care nu stiati aceste cautari se impart in 3 categorii:

  1. Cautari pe Google de tip Navigare
  2. Cautari pe Google de tip Informare
  3. Cautari pe Google de tip Tranzitie

Strategiile de marketing merg in stransa legatura cu SEO. Se numeste SEM(Search Engine Marketing). Atunci cind se stabileste planul de marketing e bine sa iti cunosti audienta careia planul se adreseaza.

Citeste mai departe...

Oferte de Web Hosting

by Studio 3 on April 30, 2012

Un capitol foarte important pentru succesul unui site este hostingul. De multe ori omis sau neinteles hostingul, joaca un rol foarte important in succesul unui site. Il poate propulsa catre tinta propusa sau il poate desfinta din diferite motive. O sa incercam sa va explicam in linii generale cum va poate ajuta o companie buna de Web Hosting in realizarea proiectelor voastre.

Gazduirea sitului pe un server rapid ajuta la incarcarea acestuia mai repede. Atunci cind cautati o companie de hosting incercati sa verificati situri gazduite de ei versus situri gazduite la alte companii de hosting. Un bun reper este site-ul http://whichloadsfaster.com/ . Acest site va arata comparativ care dintre cele 2 sau mai multe siteuri se incarca mai repede. Viteza de incarcare a unui site variaza de la companie la companie in functie de: popularea serverelor de hosting (cati clienti sunt gazduiti pe un server), calitatea echipamentelor (servere profesionale sau computere desktop), calitatea componentelor principale (procesoare cu multe nuclee, harddisk-uri SSD, porturi de uplink GB…etc) si nu in ultimul rand conectivitatea companiei (interconectare cu alti provideri de internet).

Citeste mai departe...