<
ATEZET

ATEZET

Mai 2010

Servicii oferite

Descriere

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul sistemelor de securitate, ATEZET ofera o gama larga de produse si servicii, printre cele mai importante numarandu-se comercializarea, proiectarea si instalarea sistemelor de alarmare impotriva efractiei, supraveghere video, detectie si alarmare a incendiului, interfonie si videointerfonie, control acces.

Obiectivul nostru principal este oferirea de solutii viabile in domeniul sistemelor de securitate. Atunci cand am infiintat aceasta companie, ne-am gandit ca marea majoritatea a firmelor de profil ofera aceleasi solutii. Ce ne face pe noi diferiti?

Parerea clientului

Cand am decis sa refacem website-ul nostru am apelat la mai multe firme de web design. Am descoperit ca Studio 3 web design si portofoliul lor satisfac nevoile noastre in materie de web design. In plus au reusit sa imi explice cum trebuie gandit un website si ce aspecte merita exploatate. Nu pot decat sa le multumesc pentru rabdarea si experienta de care au dat dovada. Multumesc echipa Studio 3 web design.

Mitu Costel, ATEZET