xServers

xServers

August 2010

Servicii oferite

Descriere

xServers ofera solutii profesionale de gazduire web la cele mai atractive preturi. Profesionalismul angajatilor nostri a determinat ca xServers sa devina unul dintre principalii furnizori de solutii de tip cluster web hosting din Romania.

Pe parcursul anilor xServers a reusit sa ofere clientilor constanta atat in ceea ce priveste calitatea serviciilor cat si prin dedicarea si dorinta constanta de imbunatatire. Promisiunile xServers sunt sustinute de actiunile noastre de-a lungul timpului oferind astfel garantia grijii fata de dezvoltarea si pe viitor a clientilor nostri.

Parerea clientului

Din dorinta de a restiliza site-ul nostru am apelat la echipa Studio 3 web design. Echipa de web designeri a venit cu propuneri indraznete si au aplicat cele mai noi tehnologii in materie de web design. Punand la dispozitia noastra 3 schite, a fost foarte simplu sa alegem care se potrivea cel mai bine cu imaginea firmei noastre. Atentia pentru fiecare detaliu in parte si pretul avantajos ma fac sa declar echipa Studio 3 cea mai buna firma de web design cu care am lucrat.

Ovidiu Leonte, Xservers