Noi suntem Studio3

Rezultate exceptionale la preturi accesibile

V-ati saturat de companii mari de web design cu preturi exorbitante? O sa aflati ca la Studio 3 web design preturile sunt mici iar rezultatele sunt exceptionale. Nivelul calitatii muncii noastre poate fi vazut in sectiunea Portofoliu iar reactile clientilor sunt pe masura proiectelor dezvoltate. Nu suntem o agentie mare si nici nu intentionam sa devenim. Toti membrii echipei noastre exceleaza in ceea ce fac. Uram fraza "reguli de birou" iar cand vine vorba de experienta World Wide Web suntem de parere ca o companie cu 10 ani de experienta nu va ofera intotdeauna un avantaj. Parerea fiecaruia conteaza in mod egal (fie membru junior sau senior) si suntem convinsi ca astfel de atitudine nu poate fi gasita in firmele mari de web development. Fiecare proiect este tratat diferit in functie de necesitatiile clientului si de target-ul caruia se adreseaza.


Echipa - Pasionati de ceea ce facem

Echipa formata din 8 oameni unde fiecare isi pune in aplicare abilitatile pentru a satisface necesitatile clientului. Web designeri dedicati si mereu informati cu ultimele tendinte in materie de web design. Indiferent ca e vorba de un blog, magazin online, site de prezentare sau un proiect la cheie, designerii nostri va vor surprinde mereu cu un design curat si intuitiv. Programatorii nostri vor dezvolta aplicatiile dorite dupa specificatiile dumneavoastra reusind astfel sa administrati site-ul fara batai de cap. Folosind aplicatia dezvoltata de noi, administrarea site-ului devine joaca de copii. Cunostintele noastre in materie de optimizare pentru motoare de cautare va stau la dispozitie in cursa pentru primul loc in rezultatele Google. Campanii de publicitate? Intreabati-ne si o sa va spunem site-uri cu mii de vizite zilnice unde va putem promova site-ul sau produsele. Retelele sociale au luat amploare in ultima perioada si, astfel, am decis sa investigam cum pot acestea sa va ajute cand vine vorba de promovare. Servicii legate de Facebook, Youtube sau Twiiter devin din ce in ce mai populare fie ca vine vorba de un fan page, YouTube Channel sau promovare prin reteaua Twitter.


De ce Studio 3 web design?

Am creat aceasta agentie pentru a avea libertate deplina si a crea aplicatii web pentru clienti ca dumneavoastra. Ne face placere sa lucram cu dedicatie pentru fiecare proiect. Indiferent ca e vorba de web design sau web development lucram cu placere pentru proiectele clientilor nostri. Si noi suntem o agentie mica la fel ca a dumneavoastra cu ambitii la fel de mari ca ale dumneavoastra. De aceea preturile noastre sunt gandite pentru orice buzunar insa fara a face rabat de la calitate. Daca tinta dumneavoastra este web designul excelent, Contactati-ne!